Personer ‘ramt’ i livet, der søger forløsningen

Fra meningsløshed til genetablering af ro, balance og tillid

Personer ‘ramt’ i livet,
der søger forløsningen

Eksempler på udtalelser, der bringes på bane, når jeg har den indledende dialog med personer,
der er ’ramt’ i livet, og som søger forløsningen.

  • Jeg står i en udfordring, som jeg også tidligere har stået i. Det er som om, at oplevelsen, temaet og følelsen er tilbagevendende i mit liv. Jeg ønsker hjælp til at komme videre.
  • Mit job har gennem længere tid været et spændingsfelt, hvor det har handlet om at overleve. I dag føler jeg afmagt, jeg kan ikke mærke mig selv. Jeg oplever tomhed /  udbrændthed eller en hektisk tilgang til det jeg gør. Jeg prøver at få kontrol over mit liv, men det lykkes ikke.
  • Jeg oplever situationer hvor jeg enten fastfryser, går i kamp/forsvar eller flygter. Det er uhensigtsmæssige reaktioner, som jeg ønsker at handle anderledes på.
  • Et tab i min nærmeste omgivelser har ramt mig. Det er som om, at jeg ikke kan komme videre.

Feedback fra Christine,
én af mine kunder

Christine, Event Manager, GDPR (Anonym)

Da jeg i 2011 mødte Jesper til et arrangement, var jeg udfordret og ønskede at finde årsagen til, at mine tvillingepiger på 3½ uge havde pludselige uforklarlige grådanfald.

Med det samme bemærkede Jesper mine pigers angst og uro, som kom til udtryk i deres hastige øjenbevægelser. Under vores samtale var han i stand til meget præcist at beskrive pigernes individuelle personlighedstræk, deres forskellige mønstre og årsagen til den konkrete problematik. Dernæst kunne Jesper beskrive min lejlighed og udpege de specifikke steder, hvor pigerne var mest urolige, trods dét at vi befandt os et helt andet sted.

Få dage efter kom Jesper hjem til os. Han fortalte, at mine piger var ’særligt sensitive’, og at han gennem meditation ville fjerne energien, der gjorde dem urolige og angste. Men han nævnte også, at en voldsom reaktion fra pigerne kunne opstå undervejs. Reaktionen kom synkront fra dem, og da han sluttede meditationen, var de helt rolige igen. Her på 3. år har Jespers løbende input vedrørende ‘særligt sensitive’ været meget relevante for mig i min dagligdag.

Jesper kan noget særligt og er ekstrem skarp i sin iagttagelsesevne, han ser ind i andre lag, end det der ligger lige for. Det er altid en stor hjælp at tale en udfordring igennem med Jesper. Tak Jesper.

Del denne side / websitet
på de sociale medier

Finder du denne side / dette website relevant for en person i dit netværk, så del gerne …