Virksomheder & Professionelle

Sparringsforløb der går spadestikket dybere – Ledelse, Job & Karriere

Virksomheder & Professionelle

Eksempler på udtalelser, der bringes på bane, når jeg har den indledende dialog med personer fra virksomheder og i det professionelle virke.

  • Jeg har brug for at blive bevidst og styrket i min ressourcer
  • Som person og i mit virke er jeg ambitiøs. Med afsæt i de udfordringer jeg står i lige nu, så ønsker jeg yderligere afklaring og indsigt, så jeg får skabt det bedste afsæt for min forretning.
  • Jeg har mistet mit job, og ønsker et outplacement forløb, der går spadestikket dybere. Et forløb der inkluderer personlig udvikling og styrker mig til, at jeg lander i rette match af job.
  • Karrieremæssigt er jeg nyudnævnt leder. Jeg ønsker at blive yderligere afklaret i min profil, og styrket i min ledelsesstil.
  • Jeg er faglig leder, der oplever tilbagevendende udfordringer og temaer, og dem har jeg brug for at få taklet og løst. Jeg har brug for konkrete ledelsesværktøjer og få styrket min personprofil.
  • I min rolle er jeg har brug for at blive styrket i min selvindsigt og gennemslagskraft, så det bliver nemmere for mig at bringe mig i spil.
  • Jeg ønsker at kunne slippe kontrollen og have troen og tillid til, at tingene kan lykkes. Jeg ønsker at blive bedre til at takle de udfordringer jeg står overfor og navigere i de forandringer der sker.

Feedback fra Hanne,
én af mine kunder

Hanne, Strategisk salgs-, Markedsførings- og Kommunikationsrådgiver for ambitiøse vækstorienterede virksomheder, GDPR (Anonym)

Jesper har gennem flere år støttet mig i min virksomheds udvikling og bidraget til at sikre, at mine personlige værdier og kvaliteter kommer optimalt til udtryk i kommunikationen omkring min virksomhed. Autenticitet og nærvær er værdier jeg vægter højt, og her har jeg fået stor hjælp fra Jesper, som har udfordret mig på, hvordan jeg bedst udtrykker og forankrer det i min virksomhed.

Jeg oplever Jesper som en meget engageret og personlig rådgiver, der med sin formidable intuition formår at støtte og guide én i at skabe forandringer, så man kommer i retning af at udnytte sit fulde potentiale og opnår mest mulig tilfredsstillelse i sit liv .

Jeg kan varmt anbefale Jesper til både ledere, grundlæggere og medarbejdere – det vil helt sikkert blive både udfordrende og udviklende.

Del denne side / websitet
på de sociale medier

Finder du denne side / dette website relevant for en person i dit netværk, så del gerne …